14:00

Hägersten SK

Referat: Västerhaninge IF - Hägersten SK

Det var proppen ur och till slut blev det en storseger till Västerhaninge.
Första halvlek Västerhaninge startade bäst fick en hel del omställningslägen. I den 12 minuten just en omställning, Nille får fram bollen till Mohammed som avslutar, tar sin egen retur och rullar in bollen. Västerhaninge kom runt på kanterna med sista passen satt inte riktigt där så ställningen var 1-0 i halvlek.

Andra halvlek. 51:a minuten ett snyggt anfall av Västerhaninge där Max kommer ner till kortlinjen lirar in bollen snett inåt bakåt, Vedran stöter in den till 2-0. Två minuter senare Mohammed får fram bollen till Max som skottfintar bort två backar därefter en skottfint på målvakten för att sedan rulla in bollen enkelt i mål.
I den 58:e Max kapad i straffområdet. 4-0 Nille. Matchen var avgjort. Alli i Västerhaninge målet sattes inte på några större prov det han fick på sig tog han om hand rutinerat och enkelt.
Västerhaninge byter på bänken och slänger in nästan hela ledargruppen. Bjärna på högerbacken, Hallman centralt och Filip till vänster. I smaband med det kommer även en spelsugen Christian in. I den 77:e 5-0 genom Christian på pass av Nille. Repris i den 79:e 6-0 den här gången pass av Filip. I den 87:e fullbordar Christian ett äkta hattrick då Hallman passar fram. I den 89:e får till slut Alli kapitulera och slutresultatet skrivs till 7-1.